• ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
  • اِسَّبِت ٢١ جمادي الاولي ١٤٤٦
  • Saturday 23 Nov 2024
گل گهر
بیمه کوثر بانک صنعت و معدن بانک ملت بانک تجارت سازمان تامین جتماعی
  • آخرین خبرها
شناسه خبر: 71848 | تاریخ مخابره: ۱۳۹۶/۵/۱۵ - 10:48
تاثیر مثبت چای سبز بر  فرهنگ منفی غذای غربی
رژیم غذایی غربی مملو از گوشت قرمز و فرآوری شده و چربی است

تاثیر مثبت چای سبز بر فرهنگ منفی غذای غربی

رژیم غذایی غربی به طور کلی رژیمی مملوء از گوشت قرمز و فرآوری شده، چربی اشباع شده، مواد قندی و کربوهیدرات‌هاست و مقدار میوه، سبزی، غلات و غذاهای دریای در آن پایین است.

پزشکان معتقدند که ترکیب موجود در چای سبز به کاهش اثرات منفیِ رژیم غذایی غربی کمک می‌کند.

به گزارش آفتاب صبح به نقل از ایسنا، چای سبز یکی از متداول‌ترین نوشیدنی‌های مصرفی در سراسر جهان است زیرا فوائد قابل توجهی برای سلامتی دارد. نتایج آزمایش‌ها نشان می‌دهد این نوشیدنی می‌تواند با تاثیرات منفی رژیم غذایی غربی بر سلامتی مقابله کند.

متخصصان چینی دریافتند ترکیب موجود در چای سبز موسوم به "اپی گالوکاتشین گالات" (EGCG) احتمال بروز مقاومت انسولینی، چاقی و اختلال حافظه را در موش‌های تغذیه شده با رژیم غذایی سرشار از چربی و فروکتوز کاهش می‌دهد.

رژیم غذایی غربی به طور کلی رژیمی مملوء از گوشت قرمز و فرآوری شده، چربی اشباع شده، مواد قندی و کربوهیدرات‌هاست و مقدار میوه، سبزی، غلات و غذاهای دریای در آن پایین است.

این رژیم غذایی با افزایش وزن، چاقی و ابتلا به دیابت نوع دو مرتبط است. همچنین نتایج مطالعات حاکی از آن است رژیم غذایی غربی خطر نارسایی شناختی را افزایش می‌دهد.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، هر چند نتایج این مطالعه نشان می‌دهد ترکیب EGCG موجود در چای سبز می‌تواند تاثیرات منفی رژیم غذایی غربی را کاهش دهد.

ارسال دیدگاه شما