کد خبر : 187948 تاریخ : ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۱ مهر - 12:45
درخواست یک مجموعه‌دار آثار هنری از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی عاشق‌ترین قشر جامع ایران را در یابید مجموعه‌دار را باید انسانی فرهیخته و آگاه دانست که بدون هیچ هزینه‌ای برای دولت حاکم، آثار مملکتش را از اقصا نقاط دنیا با هزینه شخصی (و با محتوای خاص) جمع می‌کند و در راستای نگهداری از میراث کشور، بدون ایجاد کوچکترین هزینه برای دولت نگه می‌دارد.

 

 علیرضا سهرابی / مجموعه‌دار اثار هنری ایرانی

بسیار سعی می‌کنم خلاصه و تیتر‌وار بدون توضیح اینکه مفاهیمی چون مجموعه چیست؟ مجموعه‌دار کیست؟ زندگی کارتونی چیست؟ زندگی ویترینی یعنی؟ متولیان امور مجموعه‌داری چه کسانی هستند ؟ و اگر حامی مجموعه‌دار دولت نباشد؛ مافیا با مجموعه‌دار چه می‌کند؟ نحوه نگرش و استقبال از مجموعه‌داری از سوی دولت باید چه جوری باشد؟ و هزاران فایده و معضلی که در این مبحث واقعاً نمی‌گنجد موضوع را تبیین و تشریح کنم.

 

جناب آقای مهندس ضرغامی، عاشق‌ترین قشر جامع ایران را در یابید

مجموعه‌داری را که مظلومانه از رفاه خانواده اعم از ماشین تا حتی هزینه سلامتیش در راستای تهیه تک‌تک آثار مجموعه‌اش می‌گذرد در یابیم، این قشر که تنها پشتوانه حفظ آثار میراثی (در محتوای مجموعه‌داری علمی آثار هنری مورد بحث) و تنها منبع نگهداری آثار برای موزه‌ها بعد از اتفاق‌های ناگوار اجتماعی‌ست باید حفظ و حراست شوند.

اگر دست رد و بی‌مهری حاکمان فرهنگ و هنر و تاریخ به سینه این قشر محبوب و قابل احترام زده بشود، مافیا به عناوین مختلف از جمله تشکیل NGO ( سمن‌ها) مجموعه‌داری تا انجمن‌های سِری‌داری دیگر مرجع به‌ظاهر قانونی که وظیفه‌ای جز شناساسی مجموعه‌داران ندارند باعث چپاول اثار نفیس در شرایط خاص خواهند شد.

 بیایید یکبار هم شده در ابتدای حضور در وزارت میراث فرهنگی حامی قشر مجموعه‌داران راستای حوزه میراث فرهنگی کشورتان باشید، اگر عِرق و دینی نسبت به این مرز و بوم فرهنگ و هنر و هویت چندین هزار ساله کشورتان دارید، با حذف مجموعه‌داران غیر واقعی به این قشر و مملکت خود کمک کنید، هستند کسانی که بدون شناخت از زندگی مجموعه‌داری، یک شبه با رانت، مجوز مجموعه‌داری می‌گیرند و این ایادی مافیا جلوتر از وزارت میراث دست چپاول به جیب و اموال مجموعه داران واقعی می‌زنند.

 مجموعه‌داری که بابت تک‌تک آثارش زندگی را با تحمل مصائب فراوان زیسته و در تهیه و نگهداری آنها کوشیده، متاسفانه نه دل تعامل دارد و نه توانایی نگهداری؛ و دقیقا همین موقع است که  مافیا (که قبلاً از مبادی علمی انها را شناسایی کرده) دست به خرید کل آثار مجموعه‌داران و خروج یک شبه آن از کشور و دزدی و هزاران راه مکر و حیله حتی تا به قتل مجموعه‌دار این قصه تلخ را پیش می‌برند

 جناب آقای مهندس ضرغامی از آنجایی‌که به هنر دوستی و تلاش برای بهبود زندگی هنرمندان از سوی جناب‌تان در چند دهه اخیر آگاهی دارم و می‌دانم روح شما را هنر تلطیف داده، از اینرو از انتخاب حضرتعالی به‌عنوان وزیر میراث خرسندم و عاجزانه خواستارم مجموعه‌داران را دریابید و ‌آگاه باشید آثار موجود در مجموعه مجموعه‌داران نفیس‌تر از آثار موزه‌های فعلی و اجالتا اثار موجود در انبار وزارت میراث است؛ لذا بیایید دست مجموعه‌داران واقعی را بگیرید تا دستان کثیف مافیا از سر مجموعه‌داران کوتاه باشد و تمامی تلاش و هزینه اصحاب مجموعه‌دار یک‌شبه خدای نکرده بعد از فوتش توسط وراث از طریق مافیا (که متاسفانه با نقاب موجه شناسایی شدند) خریداری نشود.

 

جناب آقای مهندس ضرغامی؛ قوانین را بازبینی بفرمایید

جناب آقای مهندس ضرغامی؛ بیایید قوانین میراث فرهنگی را که تنها در سال ۸۴ باز بینی جزیی شده دستی به سر رویش بکشید و مجموعه‌داران این کشوررا با این امکانات حفظ آثارشان که از نفت و گاز معادن بیشتر توانایی درآمدزایی را برای این مرز و بوم دارند دریابید؛ بنده بعنوان یک مجموعه‌دار کوچک از این خانواده سال‌هاست با مافیا مبارزه دارم و تا مرز تهدید به نابودیم پیش رفتم چه بسا کسانی دیگر از ترس مافیا و عدم حمایت وزارت میراث در عدم اجرای قوانین مصوبه دولت در راستای مجموعه‌داری باعث این بیمهری در حق این میهن و تاریخ دوستان کشور شده‌اند.

 

از گنجینه‌ها حمایت کنید

 بیایید دست بدست هم دهیم و گنجینه‌های واقعی را شناسایی و از آنها حمایت کنیم؛ دستی از مهربر سر این قشر طبق روال اجرایی کردن قوانین مصوبه ایران و مشابه الگویی کشورهای منتفع از این موضوع مثل فرانسه از طریق موزه لوور و...شویم، آنچه الان اتفاق افتاده سپردن سر نوشت مجموعه‌داران آثار نفیس میراث کشورمان به‌دست نا اهلان فرهنگ و هنر و بیسوادان و خائنین به تاریخ این مرز بودم در قالب سمن‌ها و انجمن مجموعه‌داری و مصادری که به‌عنوان ایادی مافیا در این کشور فعالند است باشد اگر اهتمامی به حمایت از قشر بود کلیه حسنات و معضلات و راهکارهای خروج از این بن‌بست ایجاد و راه‌های بهره‌مندی از این آثار موزه‌ای موجود در کارتون و طریقه موزه‌ای شدن آن را تقدیر زندگی غیر کارتونی و یترینی را به خدمت‌تان عارض شویم.