کد خبر : 249436 تاریخ : ۱۴۰۳ شنبه ۱۱ اسفند - 22:23
برگزاری جلسات عالی HSE مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، با حضور مدیر مجتمع، معاونان و مدیران، به‌صورت ماهیانه مدیر امور ایمنی، بهداشت و محیط‌زیست مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، رعایت الزامات قانونی را از اولویت‌های مجتمع دانست و گفت: برمبنای الزامات قانونی، الزامات ایمنی مجتمع و تعهدات HSE پیمانکاران تدوین شده و ضمن ابلاغ به بخش های مختلف، پیوست قرارداد همه قراردادهاست.

محمد کرمی صبح امروز ۱۱‌اسفندماه در همایش ایمنی و روابط کار جنوب‌شرق کشور در سرچشمه اظهار کرد: سرمایه انسانی ارزشمندترین سرمایه هر سازمان به‌شمار می‌رود و اهمیت حفظ سلامت نیروی انسانی در نگاه مدیران مجتمع مس سرچشمه در اولویت است؛ کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار به‌صورت ماهیانه برگزار شده و از مهرماه سال جاری، جلسات عالی HSE مجتمع با حضور مدیر محترم مجتمع و همه معاونان و مدیران به‌صورت مستمر برگزار شده و با دستور مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، در بحث HSE هیچ محدودیتی در بودجه نداریم.

 

وی با‌ اشاره به اشتغال ۱۶‌هزار نفر در مجتمع، به بخشی از اقدامات امور ایمنی، بهداشت و محیط‌زیست مجتمع اشاره و بیان کرد: در دوسال اخیر گاز کلر را از فرایند گندزدایی آب آشامیدنی حذف کردیم و اولین صنعت معدنی هستیم که در آن استاندارد ایمنی مواد غذایی استقرار یافت. همچنین بیش از ۲۰۰ تن پسماند ویژه و خطرناک نیز به‌عنوان یکی از کانون‌های ایجاد بحران در مجتمع شناسایی و تحت نظارت سازمان حفاظت محیط‌زیست توسط مراکز ذی‌صلاح امحا شد.

 

وی ادامه داد: با راه‌اندازی کارخانه اسید، انتشار گاز SO2 به محیط به میزان چشمگیری کاهش یافت و با کنترل انتشار so2 روزانه ۲۰۰۰تن اسید سولفوریک در مجتمع مس سرچشمه تولید می‌شود.

 

مدیر امور ایمنی، بهداشت و محیط‌زیست، به تجهیزات امدادی مجتمع ازجمله انبار مدیریت بحران اشاره و عنوان کرد: آموزش را در حوزه ایمنی جدی گرفته‌ایم و آنچه که در نیازسنجی، طراحی، اجرا و اثربخشی در این بخش در مجتمع انجام می‌گیرد، در کشور کم‌نظیر است.

 

کرمی همچنین خواستار حمایت بیشتر مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار وزارت کار از مجتمع مس سرچشمه شد.

 

۱۱ هزار بازرسی از مجموعه‌های کارگری در استان کرمان

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان نیز در این مراسم، از مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برای برگزاری و میزبانی این همایش قدردانی و اظهار کرد: استان کرمان به‌عنوان استان کارگری و معدنی، ظرفیت‌های متنوع و زیادی در این حوزه دارد به‌نحوی که در حال حاضر ۵۲‌هزار بهره‌بردار کشاورزی و ۴۰۰‌هزار بیمه‌شده در حوزه صنایع و معادن در استان داریم.

 

ابراهیمی با بیان این‌که در چارت سازمانی در استان با کمبود نیروی انسانی مواجهیم، افزود: با توجه به وسعت استان کرمان، جمعیت آن و کارخانجات، معادن و صنایعی که دارد، بابد در بحث افزایش نیروی انسانی برای ارتقای ایمنی در مراکز کار اثرگذارتر عمل کنیم.

 

وی با اشاره به وجود ۶۵۰ تشکل فعال کارگری در استان کرمان، بیان کرد: تاکنون ۱۱‌هزار بازرسی از مجموعه‌های کارگری در استان کرمان انجام شده است