کد خبر : 249569 تاریخ : ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت - 21:29
تمهیدات امور برق و نیروگاه‌های مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برای گذر از پیک فصل تابستان مدیر امور برق و نیروگاه‌های مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، تمهیدات این امور را در راستای کاهش ناترازی برق و کمک به شبکه سراسری برای گذر از بحران پیک فصل تابستان سال ۱۴۰۴ تشریح کرد.

حمید تقی‌زاده گفت: با‌ توجه به اینکه در چندین سال گذشته گذر از بحران پیک فصل تابستان و جبران ناترازی برق کشور در پیک بار به یکی از چالش‌های جدی شبکه سراسری برق کشور تبدیل شده، شبکه سراسری برق برای جبران ناترازی و همچنین گذر از بحران پیک بار، ناچار به اعمال محدودیت در مصرف برق صنایع شده، تا از اعمال خاموشی در مصرف‌کنندگان برق خانگی جلوگیری شود.

 

وی با بیان این‌که امور برق و نیروگاه‌های مجتمع مس سرچشمه، متولی تولید بخشی از برق مصرفی مجتمع و توزیع برق است، یادآور شد: هرساله پیش از آغاز فصل تابستان تمهیدات و اقداماتی توسط این امور صورت می‌پذیرد که از یک‌سو ضمن تأمین برق پایدار مجتمع، تا حد امکان نیز مشمول رژیم قطع برق نشود و به‌تبع آن میزان تولید ازدست‌رفته مس به‌دلیل اعمال محدودیت در مصرف برق کاهش یابد.

 

مدیر امور برق و نیروگاه‌های مجتمع ادامه داد: ازسوی دیگر، مجتمع مس سرچشمه از منظر مسئولیت اجتماعی، شبکه سراسری برق کشور را برای گذر از بحران پیک فصل تابستان یاری می‌کند.

 

تقی‌زاده به برخی اقدامات و تمهیدات امور برق و نیروگاه‌ها برای تأمین برق پایدار مجتمع در پیک فصل تابستان و انجام مسئولیت اجتماعی اشاره کرد و افزود: پیش‌بینی و تأمین قطعات مورد نیاز جهت انجام تعمیرات اساسی توربین‌های گازی، انجام تعمیرات اساسی توربین‌های گازی در خارج از پیک فصل تابستان، انجام سرویس‌های منظم توربین‌های گازی قبل از شروع پیک بار فصل تابستان و مشارکت در طرح‌های پاسخ‌گویی بار شرکت سهامی برق منطقه‌ای کرمان ازجمله این اقدامات است.

 

مدیر امور برق و نیروگاه‌های مجتمع عنوان کرد: از ابتدای شروع بحران پیک بار تابستان یعنی از ابتدای خردادماه تا پایان شهریورماه تولید تمام‌ ظرفیت نیروگاه گازی را داریم که حدود ۱۷۸۵۰۰ مگاوات ساعت برق در مجتمع تولید می‌شود.

 

تقی‌زاده همچنین از تزریق برق تولیدی مازاد بر مصرف در بازه زمانی انجام اورهال کارخانجات مختلف مجتمع مس سرچشمه به شبکه سراسری برای گذر از بحران پیک فصل تابستان یاد کرد و گفت: در بازه زمانی یادشده حدود ۹۰۰ مگاوات ساعت به‌صورت روزانه به شبکه برق سراسری تزریق شده است.