دوره آموزش آشپزي و خدمات سرو و توزيع غذا در واحد بهره برداري قلعه نار برگزار شد .
به گزارش آفتاب صبح وبه نقل از روابط عمومي شركت بهره برداري نفت و گاز مسجدسليمان، اين دوره ي اموزشي به مدت 2 هفته با استفاده از مدرسان حرفه اي و مجرب مراكز معتبر آموزش علم تغذيه و آشپزي جهت ارتقاي سطح دانش آشپزان و كاركنان خدمات آشپزخانه اي اين واحد فرآورش نفت برگزار گرديد .
طي اين دوره كه به همت اداره آموزش برگزار گرديد كاركنان 2 شيفت اين واحد اقماري، روش انتخاب مواد اوليه پخت و سرو غذا براساس تنوع و الگوي سلامت را از مدرسين مربوطه فرا گرفتند .
همچنين طي اين دوره كه براساس 4 دوره ويژه خدمات استاندارد آموزشي پيش بيني شده بود كليه كاركنان مرتبط در طول شبانه روز همزمان با انجام وظايف آموزش هاي تئوري و عملي لازم را از استادان فرا گرفته و عملكرد آنها مورد ارزيابي واقع شد و نقاط ضعف و قوت به آنها اعلام گرديد .
بنا بر اعلام اداره آموزش مقرر گرديده اين دوره ي آموزشي براي كاركنان كليه كمپ ها ، مهمانسراها و سالن هاي طبخ ، توزيع و سرو غذا در اين شركت برگزار گردد .