شناسه خبر:
116836
| تاریخ مخابره:
۱۳۹۸/۳/۲۱ -
14:38
مدیرعامل شرکت پگاه گفت: تمام تلاش خود را معطوف به افزایش کیفیت و کم کردن هزینههای سربار خواهیم کرد.
به گزارش آفتاب صبح، سیدابراهیم حسینی مدیر عامل شرکت صنایع شیر ایران در خصوص استراتژی و برنامههای شرکت صنایع شیر ایران در قبال افزایش قیمتها گفت: با توجه به تصویب افزایش شیر خام که متأثر از شرایط اقتصادی کشور هست، صنایع شیر ایران به دلیل رسالتی که برای خود در حوزه افزایش سرانه مصرف شیر و فرآوردههای لبنی در کشور قائل است؛ تمام تلاش خود را معطوف به افزایش کیفیت و کم کردن هزینههای سربار خواهد کرد تا بتواند قدرت خرید شیر و محصولات لبنی را در سبد مصرف خانوادهها حفظ کند. از این رو متأسفانه علیرغم میل باطنی؛ برای تداوم تولید ناگزیر به اجرای سیاستها و برنامههای مصوب تنظیم بازار خواهد بود.
حسینی با تشریح اینکه افزایش قیمتها در سال گذشته متأثر از چه مواردی بود، گفت: در سال گذشته موارد متعددی در افزایش قیمتها دخیل بوده است. از جمله عدم عرضه مناسب مواد پتروشیمی و یا عدم کنترل قیمت آن و افزایش قیمت کرایههای حمل و نقل؛ البته افزایش قیمت مواد اولیه بسته بندی و قیمت نهادههای دامی نیز تأثیر بسیاری روی تولید داشته و به تبع شاهد افزایش هزینه تمام شده محصولات بودهایم به طوری که سال گذشته قیمت مواد پتروشیمی آزاد شد و همین امر قیمتها را از ۴ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان بالا برد و مواد بستهبندی نیز با رشد ۳ تا ۷ برابری مواجه شد. البته امسال با افزایش ۳۵ درصدی حقوق کارگران نیز مواجه بودیم که واقعاً به خاطر شرایط اقتصادی که دشمنان برای کشور ایجاد کردند، افزایش حقوق کارگران عزیز برای کنترل معیشت خانواده بزرگ پگاه و دیگر شرکتها ضروری بود.
وی ادامه داد: با توجه به همه این موارد، افزایش نسبی قیمت محصولات لبنی برای تداوم چرخه تولید و اشتغال اجتناب ناپذیر خواهد بود که امیدواریم با حمایتهای دولت و تلاشهایی که ارکان دولت دارند شاهد توقف روند افزایش قیمتها در تمام صنایع شیر باشیم تا انشاءالله دسترسی مردم به محصولات سودمند از حیث توانمندی برای خرید کماکان فراهم شود.
حسینی تاکید کرد: شرکت پگاه به عنوان بزرگترین تولید کننده محصولات لبنی و در چهارچوب مسئولیتهای اجتماعی خود برنامههایی در خصوص حمایت از خانوادههای کم برخوردار در مناطق محروم کشور دارد تا با حمایتهای هدفمند، بتواند امکان استفاده از محصولات استراتژیک در حوزه سلامت مانند شیر و لبنیات را در میان اقشار کم توان جامعه بیشتر مورد توجه قرار دهد.