• ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ آذر
  • اِلأَربِعا ١٦ جمادي الثانيه ١٤٤٦
  • Wednesday 18 Dec 2024
گل گهر
بیمه کوثر بانک صنعت و معدن بانک ملت بانک تجارت سازمان تامین جتماعی
  • آخرین خبرها
شناسه خبر: 248955 | تاریخ مخابره: ۱۴۰۳/۹/۲۴ - 23:07
محدودیت برق و گاز برابر است با چالش جدی در پاسخ‌گویی به‌موقع به تعهدات مشتریان
مدیر برنامه‌ریزی و کنترل تولید فولاد مبارکه:

محدودیت برق و گاز برابر است با چالش جدی در پاسخ‌گویی به‌موقع به تعهدات مشتریان

در پی افزایش شدید محدودیت‌های انرژی، به‌ویژه برق و گاز بر شرکت فولاد مبارکه، یاسر حاجی‌حیدری، مدیر برنامه‌ریزی و کنترل تولید این شرکت، در مصاحبه با خبرنگار فولاد، ضمن ابراز ناخرسندی از شرایط تأمین انرژی الکتریکی و گاز موردنیاز صنایع، به‌خصوص شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: با عنایت به سهم بیش از ۷۵ درصدی در تولید انواع ورق‌های فولادی کشور و رسالت فولاد مبارکه مبنی بر تأمین حداکثری و به‌موقع نیاز بازار و ازآنجا‌که محصولات این شرکت نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین مواد اولیه صنایع پایین‌دستی دارد، فولاد مبارکه استراتژی خود را بر همین مبنا بنا نهاده است.

وی با تأکید بر اینکه برای تحقق این استراتژی، تأمین پایدار انرژی و گاز موردنیاز شرکت یکی از الزامات انکارناپذیر است، خاطرنشان کرد: همه شرکت‌ها و صنایع بر این موضوع واقف هستند که ناترازی انرژی الکتریکی و گاز طبیعی در کشور افزایش‌یافته است و اعمال محدودیت در بازه‌های زمانی طولانی‌مدت و شدت زیاد، این شرکت را در پاسخ‌گویی به تعهدات مشتریان خود با مشکل مواجه می‌سازد و به‌تبع آن صنایع پایین‌دستی نیز در تأمین مواد اولیه و ورودی خود دچار چالش‌های جدی خواهند شد.

 

حاجی‌حیدری اضافه کرد: در سال گذشته اعمال محدودیت‌های انرژی الکتریکی و گاز علاوه ایجاد مشکلات تجهیزاتی و افزایش خرابی و استهلاک، باعث از دست ‌رفتن فرصت تولید ۱.۱ میلیون تن تختال و ۱۱۰ هزار تن کلاف گرم و ۱.۲ میلیون تن آهن اسفنجی شد.

 

وی خاطرنشان کرد: در تابستان سال جاری به دلیل محدودیت بی‌سابقه برق فرصت تولید بیش از ۶۰۰ هزار تن تختال و کلاف گرم از دست ‌رفته است.

 

مدیر برنامه‌ریزی و کنترل تولید فولاد مبارکه با بیان اینکه در سال جاری محدودیت گاز یک ماه زودتر از سال‌های قبل و از ششم آبان‌ماه با شدت زیادی بر شرکت اعمال شد، اظهار داشت: در اثر افزایش این محدودیت‌ها از بازه زمانی مذکور تا کنون بالغ‌بر ۴۰۰ هزار تن آهن اسفنجی کمتر از مدت مشابه سال گذشته تولید شده و از نوزدهم آذرماه نیز تولید فولاد کاملاً متوقف شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: ادامه روند فعلی علاوه بر کاهش و بعضاً توقف خطوط تولید دیگر این شرکت، پاسخ‌گویی به تعهدات صنایع پایین‌دستی و تأمین مواد اولیه پروژه‌های متعدد زیربنایی و زیرساختی، صنایع خودروسازی، لوازم‌خانگی و... را دچار مشکل جدی و تأخیر چندماهه در تحویل محصول به مشتری خواهد کرد.

 

ارسال دیدگاه شما