اصغر صالحی، در رویداد «آموزش مس در مسیر شایستگی» با تقسیمبندی افراد موثر در عرصه آموزش به «مدرس»، «مشاور»، «محقق»، «مربی» و «منتور»، خواستار بهرهگیری بیشتر امور آموزش مجتمع از مباحث منتورینگ شد و گفت: منتورینگ بیشترین نقش را در دانش پنهان دارد.
وی اظهار کرد: یکی از ارکان سازمانهای مدرن، دانش و یادگیری است.
صالحی با بیان اینکه در همه سازمانها، آموزش از اهمیت بالایی برخوردار است، خواستار پیگیری بیشتر مدیریت دانش و انتقال تجارب همکاران شد تا آینده شرکت مس تضمین شود و در ادامه تأکید کرد: در بحث منتورینگ اقدامات خوبی در امور آموزش انجامشده اما کارهای بیشتری هم باید انجام شود.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد، شرکت مس ازجمله شرکتهایی شود که خود تولید تکنولوژی کند.
رئیس انجمن علمی یادگیری الکترونیکی کشور نیز در سخنانی در این رویداد، با تمجید از عملکرد بسیار خوب امور آموزش مجتمع مس سرچشمه، به مبحث هوش مصنوعی در عصر حاضر اشاره و تصریح کرد: حدود سه تا چهار دهه است که هوش مصنوعی به صورت عملیاتی کار میکند اما با تحول در ابزارهای سختافزاری و روشهای عمیق، هوش مصنوعی در دوسال گذشته جهش بسیار بزرگی را شاهد بوده است.
دکتر صفوی با اشاره به اینکه دولت نیز دستیار هوشمند را برای وزارتخانهها در دستور کار قرار داده، خاطرنشان کرد: ابزارهای موجود بهگونهای است که اگر هرروز از این ابزارها بهره گرفته نشود خسارت است چراکه هوش مصنوعی سرعت خلاقیت و نوآوری را چندین برابر میکند.
وی همچنین گفت: پس از ۱۷سال، کنفرانس یادگیری الکترونیکی اسفندماه جاری در مجتمع مس سرچشمه برگزار خواهد شد.
ابراهیمی رئیس دفتر نماینده مردم رفسنجان در مجلس نیز در سخنانی با بیان اینکه مدیرانی که در شرایط سخت کار میکنند بهترین مدیران هستند، یادآور شد: خوشحالیم که توانستیم صنعت مس را در سرچشمه در بالاترین درجه خود نگه داریم.
نوشین لطفی سرپرست واحد مجازی، زبان و کامپیوتر امور آموزش مس سرچشمه نیز در سخنانی از استادان این امور که با دانش، تعهد و تخصص خود زمینهساز پیشرفت این امور را فراهم کردهاند، قدردانی کرد.
در این مراسم، از استادان و مدیران سابق امور آموزش و توسعه شایستگی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز تقدیر شد.