شناسه خبر:
30557
| تاریخ مخابره:
۱۳۹۵/۷/۲۵ -
15:44
به گزارش آفتاب صبح و به نقل از نامه نیوز، نزدیک به هاشمی رفسنجانی است، در دولت اصلاحات سفیر بوده، معاون سیاسی پورمحمدی در وزارت کشور بوده، وزیر ارشاد دولت روحانی است، وقتی از مجلس رای اعتماد گرفت گفت فیس بوک باید رفع فیلتر شود، از ممیزیهای سالهای گذشته گلایه مند بود، میخواست نویسندگان صریح القلم باشند، دوست داشت هیچ روزنامهای توقیف نشود. در کنار اینها او پسر آیتالله جنتی نیز هست.
حالا اما وزیر ارشاد دولت روحانی روزهای سختی را سپری میکند و حتی برخی میگویند استعفایش روی میز روحانی است. برگزاری کنسرتها در مشهد و قم باعث شده است تا جنتی زیر شدیدترین فشارها باشد.
در زمان مجلس نهم، طیف دلواپس این مجلس همیشه او را آماج حملات خود قرار میدادند. آنها که رفتهاند نوبت به ائمه جمعه رسیده است تا جنتی را مورد آماج حملات خود قرار دهند.
مخالفان جنتی که سخت به دنبال زمین زدن وزیر ارشاد دولت روحانی هستند از هر شیوه ای بهره جستند و جریحه دار کردن احساسات قشر مذهبی ایران از جمله این حربه ها بود تا با این کار این طبقه اجتماعی را نسبت به دولت روحانی بدبین کنند و به واسطه این بدبینی راه را برای تحت فشار قرار دادن دولت و یا استیضاح جنتی باز کنند.
این فشارها به حدی است که به نظر میرسد پسر ایتالله جنتی عطای وزارت ارشاد را به لقایش ببخشد.
امری که شاید بتوان آن را مسبوق به سابقه نیز دانست، چه آنکه وزرای ارشاد به جز وزرای دولت احمدی نژاد، همواره زیر شدید ترین فشارهای سیاسی و غیر سیاسی بودهاند. جنس فشارها به جنتی درست مانند همان برخوردهایی است که با وزرای ارشاد دولت هاشمی رفسنجانی و دولت اصلاحات صورت میگرفته است. حساس شدن قشر مذهبی ایران باعث میشود که تمام حواس دولت متوجه شفاف سازی در مورد ابهامات بوجود آمده شود و همین مسئله باعث میشود که دولت از بسیاری از مسئولیتهای اصلی خود بازبماند.
نزدیک روحانی به خاتمی و هاشمی شاید باعث شده است تا سرنوشت وزیر ارشاد دولت او نیز شبیه سرنوشت وزاری ارشاد دولتهای سازندگی و اصلاحات باشد. فشار مجلس و برخی روحانیون به دو وزیر ارشاد، دولتهای خاتمی و هاشمی منجر به برکناری از طریق استیضاح نشد و آنها مجبور به استعفا شدند. باید دید که آیا علی جنتی هم به سرنوشت این دو وزیر سابق دچار خواهد شد یا روحانی سرنوشت دیگری را برای جنتی رقم خواهد زد؟