شناسه خبر:
50828
| تاریخ مخابره:
۱۳۹۵/۹/۱۷ -
12:14
به گزارش آفتاب صبح و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ دکتر رسول زرگرپور در جلسه کارگروه گردشگری استان اظهار داشت: یکی از محورهای توسعه استان برای ده سال آینده گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در نظر گرفته شده است و به همین دلیل کارگروه گردشگری یکی از کارگروه های بسیار مهم استان می باشد.
استاندار اصفهان در ادامه با اشاره به وضعیت مناطق نمونه گردشگری استان اصفهان، تصریح کرد: براساس مصوبات قبلی 98 منطقه گردشگری مصوب در استان وجود دارد که از این تعداد 88 منطقه امکان سنجی و بررسی های آن صورت گرفته است و 10 منطقه ی باقی مانده طی بررسی های صورت گرفته به خوبی انتخاب نشده بودند که باید از این لیست حذف شوند.
رسول زرگرپور با اشاره به اینکه از 88 منطقه ی مصوب 27 منطقه ی گردشگری یا در حال اجرا هستند و یا فعالیت های طراحی آن ها شروع شده است، گفت: این تعداد عدد قابل توجه ای است که باید در راستای سیاست کلان استان تلاش شود برای دیگر مناطق گردشگری نیز سرمایه گذار جذب و طراحی های آن صورت گیرد تا این مناطق گردشگری نیز فعال گردند.
زرگرپور به منطقه گردشگری سده لنجان اشاره کرد و افزود: طرح جامع منطقه تفریحی گردشگری غرب سده لنجان تهیه شده است که مقرر شد با مشارکت شهرداری سده ی لنجان و مشارکت وزارت راه و شهرسازی 420 میلیارد ریال برای توسعه این منطقه گردشگری سرمایه گذاری شود تا یک منطقه گردشگری طبیعی بسیار زیبا آماده شود.
استاندار اصفهان به وضعیت هتل ها اشاره کرد و افزود: طی 3 سال گذشته با یک موجی از گردشگران داخلی و خارجی مواجه بودیم به طوری که میزان گردشگران خارجی به 4 برابر سال 92 رسیده است و به همین دلیل نیز تامین هتل ها، تاسیسات و امکانات برای این موج گردشگر یکی از دغدغه های مدیریت استان می باشد.
زرگرپور با اشاره به گزارش ارائه شده، اظهار داشت: دراستان اصفهان 61 هتل در حال ساخت است که از این تعداد 9 هتل 5 ستاره، 11 هتل 4 ستاره، 15 تا سه ستاره و ... می باشند.
وی به مراحل عملیات اجرایی این هتل ها اشاره کرد و افزود: از این تعداد 23 هتل هنوز فعالیت اجرایی آن ها آغاز نشده است ولی 38 هتل پیشرفت هایی بین 10 تا 100 درصد را دارند که این می تواند حجم تخت های اقامتی استان را به میزان قابل توجهی افزایش دهد و باید پیگیری شود که این هتل ها هرچه سریعتر به بهره برداری برسند.
رسول زرگرپور یادآور شد: بخش خصوصی در خصوص ساخت هتل بخوبی فعالیت می کند و با قوت اقدامات خود را به پیش می برد و در همین راستا نیز تسهیلات و مزایای خوبی برای ساخت هتل در استان پیش بینی شده است.
وی معافیت عوارض پروانه ساختمان شهرداری و مجوز ساخت طبقات تجاری برای افزایش توجیه اقتصادی را از مزایای درنظر گرفته شده برای سرمایه گذاران این بخش عنوان کرد.
استانداراصفهان بوم گردی در استان را یکی از مزیت های استان برشمرد و گفت: این موضوع مورد توجه گردشگران خارجی قرار گرفته است و بر همین اساس بازسازی و استفاده از خانه های قدیمی و سنتی و همچنین بوم گردی ها با قوت در حال پیگیری است.
مدیرارشد استان با اشاره به اینکه نزدیک به 300 خانه تاریخی در اصفهان شناسایی شده است، گفت: بخش قابل توجهی از این خانه ها امکان تبدیل به هتل های سنتی را دارند که می تواند مورد توجه قرار گیرد چرا که 20 هتل سنتی که در اصفهان مورد بهره برداری قرار گرفته با استقبال گردشگران مواجه شده اند.
وی با بیان اینکه ارتقا بوم گردی در استان با قوت در حال پیگیری است، یادآور شد: تسهیلات ارزان قیمتی برای احیای خانه های قدیمی روستایی به عنوان مکان های بوم گردی در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد.
رسول زرگرپور در پایان به منطقه ی گردشگری قلعه قورتان اشاره کرد و اظهار داشت: این قلعه بسیار قدیمی و بزرگترین و قدیمی ترین بنای خشتی ایران پس از ارگ بم می باشد که در سال های اخیر مورد استقبال گردشگران خارجی قرار گرفته است.
استاندار اصفهان با اشاره به اینکه در حال حاضر این قلعه محل سکونت مردم این منطقه است، تاکید کرد: باید در جلسه ای با حضور دستگاه های اجرایی مربوطه مشکلات و مسائل بازسازی و احیای این قلعه، بررسی و مرتفع شود.