به گزارش آفتاب صبح و به نقل از عصر ایرن بعد از خرداد 88 که نام ناطق نوری به خاطر پسرش بر سر زبانها افتاد بازهم «شیخ نور» به واسطه پسرش تبدیل به تیتر اصلی رسانهها شد. در آن سال محمود احمدی نژاد از فعالیتهای اقتصادی فرزندان ناطق نوری گفت و امسال هم فاضل لاریجانی دست بر روی نام پسران رییس اسبق مجلس گذاشت.
فاضل لاریجانی در نامهای که برای دفاع از خود به دادستان تهران نوشته بود از ناطق نوری و البته احمدی نژاد نام آورد. در نامه او آمده بود:« اکنون مجددا در پیشگاه ملت شریف ایران تقاضا دارم همزمان دارایی های نزدیکان آقای محمود احمدی نژاد و دارایی های حاج علی اکبر ناطق نوری و نزدیکانشان و سایر مسوولان نظام که ممکن است شبهه ای در دارایی شان وجود داشته باشد مورد بررسی قرار گیرد و اگر ریالی اضافه تر وجود دارد به نفع بیت المال ضبط و ثبت شده و گزارش آن از طریق رسانه های عمومی به اطلاع مردم برسد»
نامهای که واکنش جدی ناطق نوری را به دنبال داشت. شیخ نور در سخنانی به دفاع از خود و خانوادهاش پرداخت و گفت:« من دو پسر دارم و به آنها گفتهام که نه در سازمانهای دولتی کار کنند و نه فعالیت تجاری داشته باشند. من همین جا اعلام میکنم هر کسی مدرکی از فساد اقتصادی فرزندان یا داماد و سایر بستگان من دارد میتواند آن را منتشر کند. اینکه عدهای فقط حرف میزنند که فلانی یا فرزندانش از فلان رانت استفاده کردهاند و مدرکی ارائه نمیکنند، خود نشان دهنده عمق فساد در جامعه است.»
ناطق نوری بعد از مناظره انتخابات سال 88 بین میرحسین موسوی و محمود احمدی نژاد و روایت رئیس جمهور وقت ایران از وضع زندگی ناطق نوری و پسرش، از دوستان اصول گرای خود انتظار داشت تا تمام قامت برای حمایت از او در برابر احمدی نژاد به میدان بیایند، اما اصول گرایان ترجیح دادند که در این دعوا سکوت اختیار کنند تا انتخابات به پایان برسد.
این سکوت و سخنان احمدی نژاد باعث شد ناطق نوری که از رفتار راستگرایان در دهه 80 به ویژه بعد از انتخابات سال 84 که fبرخی از نامزدهای اصولگرا زیر میز وحدت زده و از شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی خارج شده بودند دلخور بود، به نوعی قهر سیاسی کند و مسیر خود را از جریان اصول گرایی جدا سازد و بیش از بیش به جریان اصلاحات و رقبای دیروز خود نزدیک شود که حاصل آن پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 بود. وحدت ناطق، هاشمی و رییس دولت اصلاحات باعث شد که حسن روحانی با حمایت این سه نفر بتواند با پیشی گرفتن از رقبای خود بر صندلی کرسی ریاست جمهوری تکیه بزند و پس از هشت سال ایران، شاهد چرخش قدرت باشد.
حالا فاضل لاریجانی از فرزندان ناطق سخن به میان آورده است و اصولگرایان به ویژه اعضای جامعه روحانیت مبارز در برابر آن سکوت کردهاند. شاید در سال 95 ناطق نوری انتظار داشت که اصولگرایان، این بار دیگر به صحنه بیایند و از او در برابر اتهامات دفاع کنند.
شاید این سکوت باعث شود شیخ ناطق هرچه بیشتر از اصولگرایان فاصله بگیرد و به جریان اعتدال و اصلاحات نزدیک شود. ناطق نوری برخلاف هاشمی و روحانی که رسما خطوط خود را با اردوگاه اصولگرایی مشخص کردهاند سعی کرده بود رابطه خود با راستگرایان را حفظ کند اما شاید داستان فاضل لاریجانی و سکوت دوستان باعث شود «شیخ نور» برای همیشه چشمان خود را بر روی محافظه کاران ببندد.