به گزارش آفتاب صبح و به نقل از ایسنا، تکریم مردمی بیستمین استاندار ایلام با تلاوت آیاتی از چند از کلام وحی و مداحی پیرغلام اهل بیت حاج «محمدعلی قربانی» آغاز شد.
این پیرغلام اهل بیت به جای خالی مهندس مروارید امسال در بین زائران اربعین اشاره و برای وی آرزوی سلامتی کرد.
زیبایی این مراسم به این بود که به قول مجری برنامه «نجمالدین موسینژاد» ، همه خارج از تشریفات اداری برای دل خودشان آمده بودند. در این برنامه 10 نفر پشت تریبون رفتند هم قدردانی کردند و هم انتقاد.
«هوشنگ عبدالهی» شهردار مهران در سالهای دههی 50 ، گفت: بزرگترین ویژگی مروارید پشتکار ، خستگیناپذیری و خم به ابرو نیاوردن بوده به گونهای که هیچگاه لبخند از چهرهشان گم نمیشود.
«عبدالصاحب ناصری» معلم و فعال سیاسی نیز با قرائت فرازی از زیارت ناحیهی مقدسه از زحمات مروارید قدردانی کرد.
«پریچهر قنبری» بانوی فعال نیز گفت: رفتار مروارید با هیچ حزبی منطبق نیست، بلکه خود یک حزب است با ویژگیهای منحصر به فرد که به دور از خودنمایی در خدمت مردم بوده و خواهد بود.
وی با تقدیر از عملکرد استاندار سابق ایلام در حوزه زنان تصریح کرد: اعتماد به زنان برای پذیرفتن مدیریت در این دوره افزایش یافت.
«مهدی مومنی» فعال سیاسی نیز اظهار کرد: احیاء صداقت شاخص مهمی است که مروارید از آن برخوردار است چون بزرگترین نیاز جامعهی امروز احیاء باورها و ارزشهای از دست رفتهای است که در بازار مکارهی سیاست فراموش شده است.
وی توجه به عرصهی فرهنگ را از ویژگیهای بارز مروارید دانست و گفت: مروارید دارای ویژگیهایی است که کمتر در مسئولان دیگر پیدا میشود.
«حبیب دارابی» فعال سیاسی نیز برنامهمحوری و برخورداری از پیشینهی اصیل خانوادگی را از ویژگیهای مروارید اعلام کرد و گفت: برخورد یکسان با تمام گرایشهای سیاسی ار ویژگیهای خوب مهندس مروارید است.
وی از مروارید به عنوان محبوبترین استاندار ایلام از آغاز تاکنون یاد کرد و از وی خواست تا در انتخابات سال 1398 مجلس شورای اسلامی نامزد شود.
«یوسف رستمی» شاعر ایلامی نیز پس از تقدیم یک رباعی به استاندار ایلام بیانیهی اهل فرهنگ و هنر استان را قرائت کرد.
«مظفر جمشیدزاده» مادر بزرگی که با لباس محلی در این برنامه حضور یافته بود پس از حاضر شدن در جایگاه گفت: من همیشه فعالیتهای سازنده مهندس مروارید را از صدا و سیما دنبال میکنم.
وی تصریح کرد: مجبوبیت مروارید تنها به 4 سال اخیر برنمیگردد بلکه مربوط به فعالیت خانوادهی ایشان قبل از انقلاب و نقشآفرینی وی در کسوت مدیریت جهاد سازندگی است.
جمشیدزاده به تلاشهای آیتالله مروارید در مجلس خبرگان اشاره و از مهندس مروارید دعوت کرد تا در رقابتهای انتخابات سال 1398 مجلس شورای اسلامی نامزد شود.
این مادربزرگ ایلامی از تغییر رفتار برخی نمایندگان پس از ورود به مجلس هم انتقاد و تصریح کرد: این رفتار موجب شده تا از زحمات خودم در ستاد یکی از نمایندگان پشیمان باشم و میخواهم این پشیمانی را جبران کنم.
«رضا رستمی» به نمایندگی از اصحاب رسانه نیز از زحمات 4 سالهی مهندس مروارید قدردانی کرد و گفت: امیدواریم فعالیتهای سازندهی این دوران در دورهی استاندار جدید نیز ادامه پیدا کند.
خانم مهندس «ارغند» به نمایندگی از ستاد حمد و زنان اصلاح طلب بیانیهای ادبی را قرائت کرد.
«مهرداد مرادی» نیز به نمایندگی از جوانان چاره رفع بیکاری را میدان دادن به بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: در ایران کسی جسارت حمایت از بخش خصوصی را ندارد و تشکیل تیم مشاوره برای نمایندگان و مسئولان دولتی هنوز در حد شعار باقی مانده است.
وی گفت: متاسفانه مدیران ما نیروسازی نمیکنند که ایراد بزرگی است.
مرادی از توجه استاندار سابق ایلام به موضوعات فرهنگی و هنری قدردانی کرد.
در پایان «محمدرضا مروارید» استاندار سابق ایلام نیز با بیان اینکه ارتباط ما با مردم ایلام فراتر از موضوعات اداری و دوران مدیریت است، اظهار کرد: ارتباط ما با مردم ایلام به دورانی برمیگردد که مرحوم پدرم با مرحوم شیخ حجت لطفی در سال 1342 دستگیر شدند و مردم آنان را با گریه بدرقه کردند و بعد از آزادی هم مردم به استقبالشان رفتند.
وی ادامه داد: این ارتباط متقابل بین مردم ایلام و مرحوم آیتالله مروارید همواره وجود داشت و ارتباط عمیق مردم ایلام با ایشان موجب شد ، پیکر وی در ایلام به خاک سپرده شود.
استاندار سابق ایلام شیرینترین لحظات خود را مربوط به افتتاح امکانات در روستاها دانست و گفت: معتقدم نیروهای استان را نباید به راحتی کنار گذاشت و در طول این 4 سال تلاش کردهام با معرفی نیروهای فعال وزنه مدیریتی استان را در کشور بالا ببرم.
مروارید با تاکید بر اینکه وابسته به جریان اصلاحطلبی هستم، تصریح کرد: در این مدت آنچه از مدیریت اسلامی یاد گرفتهام را پیاده کردم و معتقدم به قول خاتمی عزیز باید سعی کنیم "مخالف را به منتقد و منتقد را به موافق تبدیل کنیم."
وی در پایان از زحمات مردم ایلام قدردانی کرد و گفت: خاک پای مردم ایلام هستم.
برنامه با عکس یادگاری پایان یافت و مروارید از استانداری ایلام رفت اما مردم ایلام هیچگاه صمیمیت و صراحت لهجه و پشتکارش را فراموش نخواهند کرد.