کد خبر : 249697 تاریخ : 1404/2/17 - 21:34
اقدامات پدافند غیرعامل در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در جلسه کمیته پدافند غیرعامل مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، با حضور معاون صنعت سازمان پدافند غیرعامل کشور، اقدامات مجتمع در این رابطه تشریح شد.

کمیته پدافند غیرعامل مجتمع مس سرچشمه رفسنجان با حضور دکتر علی ملک معاون صنعت سازمان پدافند غیرعامل کشور، مهندس صالحی مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، کریمی مدیرکل پدافند غیرعامل استان کرمان، مهندس فاضلی معاون بهره‌برداری مجتمع و جمعی از مسئولان شهرستان رفسنجان و مدیران مجتمع در سالن اجتماعات معاونت بهره‌برداری برگزار شد.

 

مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در این نشست با بیان اینکه شعار ما در مجتمع، «اول ایمنی، بعد کار» است، افزود: این مجتمع همیشه سعی کرده در بحث پدافند غیرعامل موارد را رعایت کند و البته تا نقطه مطلوب هنوز فاصله داریم.

 

مهندس اصغر صالحی با بیان اینکه مجتمع در بحث پدافند غیرعامل اقدامات خوبی انجام داده، ادامه داد: حذف گاز کلر، حذف پسماندهای مواد شیمیایی انبارشده در مجتمع از کارهای خوبی بوده که صورت پذیرفت.

 

وی بیان کرد: در بحث مواد غذایی، اولین صنعت غیرغذایی هستیم که توانستیم ایزو 22000 را دریافت کنیم و روزانه 15000 غذا در مجتمع طبخ می‌شود. ساخت آشپزخانه مرکزی را شروع کردیم و پخت غذای ما کاملا مکانیزه خواهد شد که این آشپزخانه تا سال آینده به بهره برداری می‌رسد و از نظر ایمنی و امنیت غذایی پروتکل‌ها رعایت می‌شود.

 

به گفته وی، تجهیزات خوبی برای واحدهای سیار درمانی و اورژانس فراهم شده و انبار مدیریت بحران در شهر رفسنجان ایجاد شده است.

 

صالحی، خریداری دستگاه زنده‌یاب در بحث مدیریت بحران، راه‌اندازی مرکز مانیتورینگ و نصب بیش از ۳۶۰۰ دوربین را از دیگر اقدامات در حوزه پدافند غیرعامل در مجتمع برشمرد.

 

در ادامه، اسماعیلی از امور ایمنی و بهداشت و محیط مجتمع نیز گفت: در مجتمع، ساختاری از پدافند غیرعامل داریم که مدیر محترم مجتمع رییس کیمته و مهندس عباس‌زاده مدیر حراست مجتمع دبیر کمیته، معاونت بهره‌برداری، معاونت مهندسی، مالی و بازرگانی، مدیر hse و مدیر بهداشت و درمان و مدیر روابط عمومی اعضای این کمیته هستند.

 

وی افزود: زیرکمیته‌هایی در این خصوص نیز تشکیل شده، مثل کمیته پدافند شیمیایی، سایبری و زیستی که در سطح کارشناسی فعالیت می‌کنند.

 

وی ادامه داد: نصب دوربین و دستگاه اکسس کنترل در اتاق سرور و کنترل‌ها، استقرار ۲۴ساعته تیم‌های همیشگی در زمان هشدارباش‌ها، اجرای هاردنینگ در سوئیچ شبکه، قطع مدیریت از راه دور دسترسی به برنامه‌های کاربردی فقط در داخل کشور، ایجاد بستر فیبر نوری با سرعت ۱۰گیگ در مجتمع، ازجمله اقدامات در این حوزه بوده است.

 

اسماعیلی، ایجاد سناریوها، برگزاری مانورها، نصب سیستم اطفای حریق در کارخانه‌های مختلف، درست کردن تعداد و تنوع و کارآیی خاموش‌کننده‌های دستی و شناسایی تهدیدها را از دیگر فعالیت‌ها در حوزه پدافند غیرعامل برشمرد.