کد خبر : 259735 تاریخ : 1404/3/8 - 13:05
مرحله دوم ممیزی سیستم مدیریت انرژی در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان آغاز شد مراسم افتتاحیه مرحله دوم از صدور گواهینامه سیستم مدیریت انرژی ایزو ISO50001 در مجتمع مس سرچشمه صبح چهارشنبه، ۷ خرداد ماه برگزار شد.

به گزارش آفتاب صبح، به نقل از روابط‌عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، اصغر صالحی، مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در این مراسم، اظهار کرد: با افتخار اعلام می‌کنم که ممیزی ایزو ۵۰۰۰۱ در سازمان ما آغاز شده است. این استاندارد به ما کمک می‌کند تا مصرف انرژی را بهتر مدیریت کنیم، هزینه‌ها را کاهش دهیم و تأثیر مثبتی بر محیط زیست داشته باشیم.

صالحی بیان کرد: ما تاکنون تلاش‌های زیادی برای اجرای این سیستم انجام داده‌ایم و این ممیزی فرصتی است تا عملکرد خود را ارزیابی کنیم و مسیر رشد و بهبود را ادامه دهیم.

وی عنوان کرد: از تیم ممیزی و همه همکارانی که در این مسیر ما را همراهی می‌کنند، تشکر می‌کنم و اطمینان دارم با تعهد جمعی، نتایج خوبی به دست خواهیم آورد.

مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان با ابراز امیدواری از اینکه این ممیزی، گامی مؤثر در جهت توسعه پایدار و ارتقای عملکرد انرژی سازمان باشد، خاطرنشان کرد: از تمامی مدیران و همکاران گرامی انتظار داریم که با ارائه اطلاعات دقیق و همکاری فعال، به تیم ممیزی یاری برسانند.

مازیار اسماعیلی، مدیر امور مدیریت سیستم‌ها و تضمین کیفیت شرکت ملی صنایع مس ایران نیز با بیان اینکه امروز در مسیر تعالی سازمانی، گام مهمی را آغاز می‌کنیم، گفت: ممیزی ISO 50001 فرصتی ارزشمند است تا تعهد خود را نسبت به مدیریت بهینه انرژی و ارتقای بهره‌وری عملی کنیم.

اسماعیلی اظهار کرد: این فرایند، نه صرفاً یک بررسی، بلکه فرصتی برای ارزیابی دقیق، شناسایی نقاط قوت و کشف مسیرهای بهبود است. هدف ما، فراتر از دستیابی به استانداردها، حرکت به سوی توسعه پایدار با کاهش مصرف انرژی و افزایش کارایی است.

وی ادامه داد: از تلاش‌های تیم ممیزی و همکاری ارزشمند تمام افراد، که با تعهد و دقت همراه ما هستند، قدردانی می‌کنم. بدون شک، ارائه اطلاعات صحیح و اجرای توصیه‌ها، نقشی اساسی در موفقیت این ممیزی خواهد داشت.

مدیر امور مدیریت سیستم‌ها و تضمین کیفیت شرکت ملی صنایع مس ایران تاکید کرد: با اطمینان به این‌که گام‌های ما، امروز، آینده‌ای بهتر برای سازمان و محیط زیست رقم خواهد زد، این ممیزی را آغاز می‌کنیم.